Polis Uşaklının huzur ve güvenliği için 24 saat ayakta

Uşak Emniyet Müdürlüğü 28Ocak-04 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarla ilgili hazırlanan günlük basın bültenini kamuoyu ile paylaştı.
Polis Uşaklının huzur ve güvenliği için 24 saat ayakta

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta içerinde 20 bin 35 kişiyi sorgularken, aranan 39 şahsı yakaladı. Bu şahıslardan 22 kişi çıkarıldıkları makamlarca tutuklandı.

Kendi alanlarında meydana gelen 14 olaya müdahale eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 19 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yaptı. Ekipler, bir hafta boyunca yaptıkları çalışmalarda; 16 bin 856 adet sentetik ecza (Hap) 13 gram skunk, 5 gram metafetamin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM)  ekipleri: 2 adet mali, 2 adet organize, 1 adet ulusal güvenliğe yönelik olmak üzere meydana gelen toplam 6 olaya müdahale ederken 22 şüpheli hakkında işlem yaptı. KOM ekipleri bu süreçte 63 bin kaçak makaron ele geçirdi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM)  ekipleri de FETÖ/PDY kapsamında 2 adet olaya müdahale ederken 2 şüpheli şahsa adli işlem yaptı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de 11 adet nitelikli dolandırıcılık, 4 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme,  3 adet müstehcenlik, 2 adet nitelikli hırsızlık olmak üzere toplam 20 adet olaya müdahale etti.

Trafik şube Ekipleri de yaptıkları denetimde 8547 aracı kontrol etti. Bu kontroller sonucu; 29 araç trafikten men edilirken 1492 araç sürücüsüne de idari para cezası tatbik edildiği açıklandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler