Muğla'da oğlunu darp eden kişiye tüfekle ateş etti
Muğla’nın Milas ilçesinde tüfekle adam yaralama olayı gerçekleşti. Olayın Demirciler Mahallesi’nde meydana geldiği belirtilirken iddialara göre bir vatandaş oğlunun darp edilmesi ile oldukça öfkelendi. Oğlunu darp eden şahsı bulup tartışmaya başlayan vatandaş uzayan tartışma sonucunda yanında getirdiği tüfeğine davrandı.
Tüfeği ile oğlunu darp eden şahsa ateş eden vatandaş karşısındakini yaraladı. Tüfekten çıkan saçmalar bacağına gelen kişi yere yığıldı. Bu sırada ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi ve yaralanan vatandaşı hastaneye kaldırdı.
Muğla'nın Milas ilçesinde iddiaya göre bir şahıs oğlunu darp eden kişiyi tüfekle ateş ederek vurdu.
OĞLUNU DARP EDENİ TÜFEKLE VURDU
Olay, Demirciler Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, E.D. isimli şahıs, oğlu S.E.D.'yi darp ettiği iddia edilen C.G. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.D. yanında getirdiği av tüfeğiyle C.G.'ye ateş etti.
Konut kredisinde Vakıfbank fırsatı! 800 Bin TL'nin yeni taksit tablosu!
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem oldu!
Gram altında 2.250 TL tahmini! Net tarih verip açıkladı!
C.G. av tüfeğinden çıkan saçmalar ile bacağından yaralandı. Kavga ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan C.G.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. E.D. ise güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.