Manisa'da tır devrildi, kimyasal atıklar yola saçıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde kimyasal atık taşıyan bir tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrildi.
Manisa'da tır devrildi, kimyasal atıklar yola saçıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde seyir halindeki tırın devrilmesi neticesinde bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda gerçekleşen kazada tırın refüje devrildiği bildirildi. Bu devrilme neticesinde tır şoförünün yaralandığı belirtilirken kazaya bir başka aracın karışmaması ise büyük bir şans oldu.

KİMYASAL ATIK YOLA SAÇILDI

Manisa Salihli’de devrilen tırın kimyasal atık taşıması ise kazanın bir başka boyutu oldu. Kaza ile beraber tır ile taşınan kimyasal atık yola saçıldı. Polis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmelerinin ardından trafik kontrol altına alınarak ulaşım tek taraftan iki yönlü olarak verilmeye başlandı.

1 KİŞİ YARALANDI!

Manisa’nın Salihli ilçesinde kimyasal atık taşıyan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza sonrası kimyasal atıklar yola dökülürken, ulaşım ise tek yönden sağlandı.

REFÜJE DEVRİLDİ!

Kaza, İzmir-Ankara E96 Karayolu Demirci yol kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kula yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan kimyasal atık taşıyan N.B. yönetimindeki 07 BHV 383 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje devrildi.

Kazada sürücü yaralanırken, kimyasal atıklar ise yola döküldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis yolda güvenlik önlemi aldı. Yolda her 2 yöne ulaşım tek yönden sağlanırken, tırın kurtarılması için çalışma başlatıldı.