Opel'den ucuz araba teklifi! 515 Bin TL parası olana sıfır araba!

Sıfır kilometre otomobil alacaklar için Opel’den alternatif bir teklif geldi. 515.000 TL peşin parası olanlara Opel sıfır araba satıyor.
Opel'den ucuz araba teklifi! 515 Bin TL parası olana sıfır araba!

Otomobil piyasasında oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Firmalar yıllık satış hedeflerinin çok uzağında kaldılar. Yılın son bölümünde satışları yükseltmek isteyen firmalar kampanyalara sarıldılar. Stoklarını boşaltmak zorunda olan firmalar 2024 model araçlara yer açmak durumundalar. Bunun için de 2023 model araçların hızlı bir şekilde satılmaları gerekiyor. Haliyle satışların hızlanması için kampanya indirimleri ve kredi destekleri ardı ardına açıklanmaya başlandı.

OPEL’DEN KAÇIRILMAYACAK TEKLİF!

Sıfır araba piyasasında firmaların cazip tekliflerinin arasına Opel de katıldı. Opel firması tarafından açıklanan kampanyaya göre müşterilerin tercihlerinde bazı değişiklikler yapmaları durumunda ucuz sıfır araba almaları mümkün oluyor.

Ucuz araba sahibi olmak isteyenlerin tercihlerini binek otomobillerden yana değil de hafif ticari araçlardan yana kullanmaları gerekiyor. Hafifi ticari araçlar ile de günlük otomobil ihtiyaçları da karşılanabiliyor. Üstelik aile otomobili sınıfına daha uygun olan hafif ticari araçlar bu açıdan daha cazip olabiliyor.

Opel firması da müşterilere hafif ticari araç önerisinde bulundu. Binek otomobil almak yerine bu araçları tercih edenler dönemlik ciddi bir fiyat avantajı elde edebiliyorlar. Orta halli binek otomobiller en iyi ihtimalle 1 Milyon TL’lik bütçeyle satın alınabiliyor. Hafif ticari araçlarda ise maliyet çok daha düşük oluyor.

Opel’in kaçırılmayacak teklifi ise Opel Combo Cargo için oldu. Bu arabanın sıfır modelini firma liste fiyatına göre 715.000 TL’ye satıyor. Bu fiyat avantajına bir de ekleme yapma imkanı bulunuyor. Müşterilere bunun üzerine bir de kredi desteği veriliyor.

Opel Combo Cargo satın alma kararı veren müşterilere 200.000 TL kredi desteği veriliyor. Peşin parası yeterli olmayanlar 515.000 TL ödeme yapıp 200.000 TL’yi de kredi desteğinden karşılıyorlar. Bu şekilde arabalarını alan müşteriler 200.000 TL’lik krediyi ise aydan aya ödeyerek borçlarını kapatıyorlar.