Köpeğe çarpmamak için kaçarken başka araca çarptı; 3 yaralı

Sivaslı – Çivril yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 araç çarpıştı. Biri ağır, 3 kişi yaralandı. Yaralının sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi.
Köpeğe çarpmamak için kaçarken başka araca çarptı; 3 yaralı

Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde meydana gelen kaza, Fatih Zora yönetimindeki Doğan marka otomobilin Çivril istikametine giderken karşısına bir köpek çıkması sonucu meydana geldiği öğrenildi.

İddialara göre, köpeğe çarpmamak için direksiyonu sola kıran Fatih Zora, karşı şeride geçerek 03 BN 307 plakalı Filiz Uçar yönetimindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar.

Kaza sonrası çarpmanın etkisi ile yola fırlayan ve ağır yaralanan Doğan otomobil sürücüsü Fatih Zora’nın Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi.

Denizli Pamukkale Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından Sivaslı ilçesine dönen sürücü Filiz Uçar ve araçta yolcu olarak bulunan Birsen Çakmak’ın vücutlarında kırıklar oluştuğu ve ilk tedavilerinin ardından evlerine döndükleri öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler