Asılı bulunan Bozkurt çiftinin ölümlerindeki sır perdesi aralanıyor

Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde evlerinde asılı halde bulunan Hüseyin ve Yeter Bozkurt çiftinin ölümlerindeki sır perdesi aralanmaya başladı.
Asılı bulunan Bozkurt çiftinin ölümlerindeki sır perdesi aralanıyor

www.usakgundem.com İnternet Sitesi olarak Bozkurt çiftinin asılı bulunduğunu ilk duyuran basın kuruluşu olarak olayın peşini bırakmadık ve yeni bilgilere ulaştık.

Dün saat 13.00 sıralarında Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde ikamet ettikleri evde Yeter Bozkurt (39) ve Hüseyin Bozkurt (40) çiftinin asılı cesetleri bulunmuştu. Çiftin cesetleri Uşak Adli Tıp Merkezinde incelemeye alınmıştı.

Küçük kıza büyük şok

Edindiğimiz bilgilere göre; Bozkurt Çiftinin 13 yaşındaki kızı anne ve babasını asılı halde bulan ilk kişi oldu. Küçük kızın komşularına haber vermesi ile olay 112 Acil ekipleri ve Uşak Jandarma Komutanlığına bildirildi. Gelen sağlık ekipleri, Bozkurt çiftinin hayatını kaybettiklerini tespit etmişlerdi.

Olayın çifte intihar olma ihtimali güçleniyor

Bozkurt çiftinin evlerinde asılı olarak bulunması olayındaki sır perdesi de yavaş yavaş aralanmaya başladı.

Biri 13 yaşında kız, diğeri 18 yaşında bir oğulları bulunan çiftin herhangi bir cinayete kurban gitme olasılığı yapılan araştırmalar sonucunda sıfıra yaklaştı.

Şu ana kadar olayla ilgili yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda çiftin cinayete kurban gittiği yönünde herhangi bir bulguya rastlanmadı. Eve zorla girildiğine, herhangi bir boğuşma yaşandığına dair bir ipucu bulunamadı.

Bozkurt çifti büyük bir ihtimalle birlikte karar vererek intihar etti. Evin ortasında geçen bir kirişe ip atmaları ve ipin ucunda bulunan karşılıklı ilmekler de intihar ihtimalini güçlendiriyor..

Bozkurt çiftinin cenazelerinin halen Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumunda inceleme altında olduğu, yetişirse ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Eldeniz köyünde toprağa verileceği belirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler