İzmir’de çiftçi yangına uykuda yakalanınca feci şekilde can verdi

Acı olan İzmir’in Tire ilçesinde meydana geldi. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangına uykuda yakalan 44 yaşındaki adam feci şekilde can verdi. Olaya ilişkin detaylar ve son gelişmeler haberimizde
İzmir’de çiftçi yangına uykuda yakalanınca feci şekilde can verdi

Eşinden ayrıldıktan sonra kendisine ait bağ evinde yaşayan iki çocuk babası İbrahim Dikeroğlu dün akşam arkadaşlarıyla evde geç saatlere kadar vakit geçirdi. Arkadaşları gittikten sonra uyuyan adam çıkan yangında hayatını kaybetti.

Çiftçi olduğu öğrenilen 44 yaşındaki 2 çocuk babası İbrahim Dikeroğlu, bağ evinde çıkan yangında acı bir şekilde haber kaybetti. Ekiplerin soruşturma başlattığı belirtildi.

aw091953-02-1.jpg

SOBADAN ÇIKTIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Yangın, sabah saatlerinde ilçeye bağlı İbni Melek Mahallesi Yahşibey mevkii kırsalında bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrıldıktan sonra kendisine ait iki katlı bağ evinde yaşayan iki çocuk babası İbrahim Dikeroğlu (44), arkadaşlarıyla beraber evde geç saatlere kadar vakit geçirdi. Arkadaşlarının evden ayrılmasının ardından uykuya dalan talihsiz adam, sobadan çıktığı tahmin edilen yangına uykusunda yakalandı.

aw091953-04-1.jpg

YANMIŞ CESET OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

İbrahim Dikeroğlu'na telefonla ulaşamayan yakınları, eve geldiklerinde yerde hareketsiz ve bedeni yanmış bir ceset buldu. Durumun ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından, İbrahim Dikeroğlu'na ait olduğu düşünülen yanmış ceset, detaylı otopsi ve DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangında bahçedeki güvenlik kamerasının hasar almadığı, görüntülerin ise yetkililerce incelendiği bildirildi.

aw091953-05.jpg

Polis ekiplerin meydana gelen olaya ilişkin kapsamlı soruşturma başlattığı öğrenildi. Hayatını kaybeden adamın eşinden ayrıldığı ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.