İzmir Konak’ta insan kemikleri bulundu

İzmir’in Konak ilçesinde insan kemikleri bulundu. Tarihi Asansör yakınlarındaki arazide insan kemiklerini bulan hurdacı durumu hemen ekiplere haber verdi.
İzmir Konak’ta insan kemikleri bulundu

Olay yerine gelen ekipler insan kemiklerinin bulunduğu alanı şeritlerle kapatarak inceleme başlattı.

Bunun dışında bölgeye Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü’nde görevli olan polis ekipleri de geldi.

KEMİK PARÇALARI ADLİ TIP KURUMU MORGUNDA

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Tarihi Asansör yakınındaki arazide dolaşan hurdacı, insan kemikleriyle karşılaştı. Kemik parçaları, olay yerinde yapılan incelemenin ardından kimliğinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

aw125749-02.jpg

DETAYLI İNCELEMELER YAPILDI

Olay akşam saatlerinde Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan Tarihi Asansör yakınındaki boş arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bölgede dolaşan bir hurdacı, insana ait olan iskeletle karşılaştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken polis ekipleri, insan kemiklerinin bulunduğu alanı şerit ile kapattı. Ayrıca bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğünde görevli polis ekipleri de kemiklerle ilgili detaylı çalışma gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer asayiş haberleri:

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası insan kemikleri delil torbasına konularak İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Kemiklerin, yapılacak olan DNA testi sonrasında kime ait olduğunun tespiti için çalışma başlatıldı. Aynı zamanda yapılacak olan çalışmada maktulün ölme şeklinin de belirlenmesi bekleniyor.