Bu intiharın altından tam bir dram çıktı

Birkaç gün önce intihar eden Bilal Akar’ın (23) eşinin de Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin travması teşhisi ile yoğun bakımda bilinci kapalı bir şekilde tedavi gördüğü ve yaşam savaşı verdiği öğrenildi.
Bu intiharın altından tam bir dram çıktı

İntihar ederek yaşamına son veren Bilal Akar’ın eşini dövdüğü, hastanelik olunca pişman olup intihar ettiği gibi söylentiler Uşak gündeminde dolaşsa da olayın ardından bambaşka bir aile dramı çıktı.

Olayı araştıran www.usakgundem.com İnternet haber Sitesi, bir gencin canına kıyması, diğer gencin hastanede yaşam savaşı vermesi ile sonuçlanan bu trajik olayı araştırdı ve olayın nasıl olduğu ile ilgili önemli bilgilere ulaştı.

Daha önce yaptığı bir evlilikten bir çocuğu olan Bilal Akar’ın eşinden ayrıldıktan sonra 18 yaşındaki Z.A. yı birkaç ay önce kaçırarak evlendiği ve Z.A. nın ailesi ile konuşmadığı öğrenildi.

Öğrendiğimiz bilgilere göre; geçtiğimiz hafta, genç çift, Dikilitaş kavşağına yakın bir noktadaki evlerinde birlikte alkol aldı. Genç kız alkolün etkisi ile arasının bozuk olduğu babasına telefonla aradı. Konuşmadan sonra çok üzülen kız, aldığı alkolün etkisi ile evde bulunan merdivenlerden kafası üstü düştü.

Bilal Akar, genç kızı önce evlerinin karşında bulunan özel hastaneye götürdü. İddialara göre burada genç kıza, “Bir şeyin yok” diyerek teşhis konmadan geri gönderildi.

Ertesi gün, şikâyetleri devam eden Z.A.’yı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götüren Bilal Akar, burada da teşhis konmayınca eve getirdi.

Ancak 20 Ocak Perşembe günü durumu ağırlaşan Z.A. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Doktorların, eşinin yaşama şansının düşük olduğunu, yaşasa bile felç kalma ihtimali bulunduğunu söylemesi üzerine Bilal Akar’ın çok üzüldüğü ve evine gelerek kendini asarak yaşamına son verdiği bilgisine ulaşıldı.

Akar’ın canına kıymadan önce; “Aşkımız hiç bitmeyecek. Küçük kızıma iyi bakın” şeklinde bir mektup bıraktığı da öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / ÖZEL HABER)

https://www.usakgundem.com/asayis/son-dakika-h9074.html

İlgili Haberler