Aynı yöne giden minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

Denizli'den gelen son dakika trafik kazası haberi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Aynı yönde seyir halinde olan minibüs otomobille çarpıştı.
Aynı yöne giden minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

Aynı yöne giden minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı - Denizli’nin Serinhisar ilçesinde, aynı yönde seyir halindeki minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

ATATÜRK BULVARI'NDA ÇARPIŞTILAR

Kaza, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Aşağı Mahallesi’nde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre Acıpayam ilçesine doğru seyir halinde olan A. Ö. idaresindeki transit minibüs ile M. İ. yönetimindeki otomobil, Antalya karayolu üzerinde bulunan Atatürk Bulvarı'nda çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle orta refüje savrulan otomobil, yan yatarak kendisini sıkıştıran minibüsle birlikte hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.

2 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerinde olay yerine giden Serinhisar itfaiye ekibi, araç içerisinde sıkışan yaralı sürücüler kurtararak sağlık ekibine teslim etti.

Kazada yaralan iki kişi sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılırken, büyük maddi hasarın oluştuğu araçlar ise çekici yardımıyla yoldan kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlgili Haberler