Acıpayam'da tarımsal sulama kablolarını çalmak için direğe tırmanan şüpheliler yaralandı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kablo çalmak için çıktıkları direkten düşen şüpheliler yaralandı. Direkten düşen şüphelilere ilk yardımı da mahalleli yaptı.
Acıpayam'da tarımsal sulama kablolarını çalmak için direğe tırmanan şüpheliler yaralandı

Acıpayam'da tarımsal sulama kablolarını çalmak için direğe tırmanan şüpheliler yaralandı - Denizli'de yaşanan bir hırsızlık olayında akılalmaz kaza yaşandı. Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kablo çalmak için trafo direğine çıktıkları iddia edilen iki şüpheli, yere düşerek yaralandı.

Tarımsal sulama şebekelerindeki kabloları çalmak için harekete şüphelileri suçüstü yakalayan mahalle sakinleri, düşerek yaralanan şüphelilere de ilk müdahaleyi de yaptı.

ACIPAYAM'DA HIRSIZLIK OLAYI YAŞANDI

Olay, Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Akalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Akalan Ovasında bulunan tarımsal sulama sistemlerinde meydana gelen hırsızlık olayları sonrası, bölgedeki çiftçiler önlem almaya başladı. Sulama sistemlerine enerji sağlayan trafolardan kablo ve yağ çalmak isteyen iki şüpheli, bir minibüs ile olay yerine geldi.

Şüpheliler, kabloyu kesmek için trafo direğine tırmandıkları esnada dengelerini kaybederek yere düştü. Şüpheli aracı fark ederek takip etmeye başlayan mahalle sakinleri, hızla olay yerine giderek hırsızlık şüphelilerini suçüstü yakaladı. Trafodan düşerek yaralanan hırsızlara ilk müdahaleyi de yine mahalle sakinleri yaptı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, iki hırsızlık şüphelisini gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlgili Haberler