Aydın'da zehir tacirleri polise takıldı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor. NARKO Aydın ekipleri yaptıkları operasyon ile bir uyuşturucu tacirini daha adalete teslim ettiler.
Aydın'da zehir tacirleri polise takıldı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde uyuşturucu tacirlerine dair operasyonlar aralıksız sürüyor. Alınan her ihbarı titizlikle araştıran NARKO Aydın ekipleri uyuşturucu tacirlerini kıskıvrak yakalıyorlar. Bu kapsamda son olarak başarılı bir operasyona daha imza atıldı.

NARKO Aydın ekipleri alınan ihbarı değerlendirdikten sonra operasyon için düğmeye bastılar. Şüpheli oldukları belirlenen iki kişinin bulunduğu otomobil durdurularak arama yapıldı. Arama neticesinde alınan ihbarın doğru olduğu ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan NARKO Aydın ekipleri gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

2 KİŞİ YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir istihbaratı değerlendiren ekipler Umurlu Mahallesi'nde operasyon için düğmeye basarak içerisinde 2 şüpheli şahsın bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobil ve içerisindeki S.K.(42) ve M.Y. (43) isimli şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda; 100 gram metamfetamin, 50 gram kokain, 1 adet tabanca ve 1 adet şarjör ele geçirdi.

TUTUKLAMA KARARI!

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.K. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, M.Y. ise çıkartıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın genelinde uyuşturucu ile mücadelede ekiplerin büyük bir titizlikle çalışmaları sürdürdüğü bildirildi. Yeni operasyonlar için de hazırlıkların yapıldığı belirtilirken uyuşturucuya Aydın genelinde geçit verilmeyeceği açıklandı.