Aydın Çine'de 5 yıl hapis cezası olan firari yakalandı!

Aydın’ın Çine ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan şahıs Çine Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.
Aydın Çine'de 5 yıl hapis cezası olan firari yakalandı!

İçişleri Bakanlığı’nın aranan suçlulara yönelik ortaya koyduğu hassasiyet sonuç vermeye devam ediyor. Yapılan çalışmalarda araması bulunan, hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan suçluları teker teker yakalanmaya devam ediliyor. Firari olan bu şahısların yakalanarak adalete teslim edilmeleri toplum huzuru olarak büyük bir güven sağlıyor.

SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Aydın’ın Çine ilçesinde de aranan şahıslara yönelik kapsamlı bir çalışma ortaya konuluyor. Bu kapsamda ilçede olduklarından şüphelenilen firari şahıslar yakalanarak haklarında işlem yapılıyor. Son olarak hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak çekmediği cezasını çekmek üzere adalete teslim edildi. Çine Emniyet Müdürlüğü’nün bu başarılı ile beraber ilçede suçlulara göz açtırılmayacağının mesajı da net bir şekilde verilmiş oldu.

Aydın’ın Çine ilçesinde silahlı yağma suçundan aranan ve hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan şüpheli, Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

YAKALANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Çine Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar ilçede aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Atatürk Caddesinde İzmir Ağır Ceza İlamat Masasınca silahlı yağma suçundan aranan ve hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan Ö.T. isimli şahıs yakalandı. Yakalanarak gözaltına alınan Ö.T., işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Aydın Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.