Afyonkarahisar'da feci kaza! Otomobil pert oldu!

Afyonkarahisar’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan araçlardan birisi pert olurken 1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Afyonkarahisar'da feci kaza! Otomobil pert oldu!

Afyonkarahisar’da feci bir trafik kazası oldu. İki aracın karıştığı kazada bir otomobil hurdaya dönerek pert oldu. Kaza sonrasında bu aracı görenler gerçekleşen trafik kazasından dolayı dehşete düştüler. 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ölü sayısının artmamış olması ise tek teselli oldu.

Afyonkarahisar'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza, Çobanlar-Bolvadin kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.T. idaresindeki 35 BMT 151 plakalı otomobil, B.B. yönetimindeki 03 ET 893 plakalı otomobille çarpıştı.

OTOMOBİL PERT OLDU

Çarpmanın etkisiyle araçlar savrulurken, Tofaş marka otomobilin hurdaya dönen hali ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada iki araç sürücüsü ile 03 ET 893 plakalı otomobilde bulunan 1 yaşındaki B.Y.B., F.B (25) ve F.B. (45) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan F.B. (45) yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.