Uşak Deri Karma OSB'de yeni başkan belli oldu!

Dün akşam gerçekleştirilen Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkan belli oldu.

Dün gerçekleştirilen Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Uşak Deri Karma Başkanı aldığı 110 oy ile Coşkun Güngör oldu. Yeni yönetim kurulu başkan seçmeleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Seçimlere Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş da katılarak yeni başkan için oylama yapıldı. 

Seçimde güncel Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı’yla birlikte Coşkun Güngör ve Uğur Karaca da aday olarak katıldı. Adayların katıldığı bu seçimde toplamda 256 oy kullanılırken, en fazla oyu olan Coşkun Güngör, 110 oy ile yeni yönetim kurulu başkanı seçildi. Coşkun Güngör, başkan olarak seçilmesinin ardından  “Uşak Belediyesi’nin arıtma tesisinden getirilecek suyun Organize Sanayi Bölgesinin mevcut artıma tesisinin elde edilen artıma suyunun ileri arıtma ile arıtılıp bölgeye dağıtılması sağlanacaktır” şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte bölgenin en büyük ve önemli sorunlarından bahsetti. 

İlgili Haberler

Uşak'ta 1072 sürücüye idari para cezası verildi!
Uşak'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anma töreni gerçekleştirildi

Güncel Haberleri