Uşak'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anma töreni gerçekleştirildi

Uşak'ta İstiklal Marşı'nın Kabul günü ve istiklal şairi Mehmet Akif Ersoy anıldı.
Uşak'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anma töreni gerçekleştirildi

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anma günü Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan bir belgesel film gösterildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu program İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nü kutlamak için gerçekleştirildi. 

UŞAK'TA İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ KUTLANDI

Uşak'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bu program İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlendi. Bu programda İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan bir belgesel izlendi. Programa katılanlar arasında Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de bulundu. Öğrenciler koro halinde şiirler okudu. İstiklal Marşı ise Türkçe, İngilizce ve Arapça da okundu. 

Uşak'ta  Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılanlar arasında Uşak Vali Vekili Muammer Balcı, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, siyasi parti temsilcileri katılırken birçok vatandaş ve öğrenci de katılım sağladı. 

İlgili Haberler