Sesli Grubuna darbe üzerine darbe

Geçtiğimiz Nisan ayında Sesli Şirketler Grubu bünyesinde bulunan; Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sespa İhracat ve Pazarlama Anonim Şirketleri hakkında konkordato ilan eden mahkeme bu kez de fabrikaların ortağı olan şahıslar hakkında konkordato ilan etti.

FETÖ/PYD tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan kanlı darbe girişiminin ardından sahipleri tutuklanan ve kayyuma devredilen Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ortakları; Gönül Sesli, Ekrem Sesli, Hazım Sesli ve Mehmet Sesli hakkında; Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) konkordato geçici mühlet kararının ilanen tebliği yönünde karar verdi.

Mahkeme şahıslar hakkında; “02 Haziran 2022 tarihinden itibaren başlamak üzere Geçici Mühlet Kararı” verdiğini ve alacaklıların ilan tarihinden itibaren 7 gün içerisinde itiraz edebileceğini duyurdu. (Mahkemenin verdiği 7 günlük süre bugün sona erdi)

Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) 27 Nisan tarihinde konkordato geçici mühlet kararının ilanen tebliği yönünde karar vermişti.

https://www.usakgundem.com/ekonomi/usakta-ekonomik-cevreler-bu-olayi-konusuyor-h9837.html

(HİDAYET KIRAN / HABER)

Güncel Haberleri