19 Mart Uşak'ta o saatte elektrik kesintileri başlıyor!

Haftanın son günü ile birlikte Uşak'ta yapılacak elektrik kesintileri merak konusu oldu. OEDAŞ, hafta sonu Uşak'ta planlı elektrik kesintisi yapacağını bildirirken detaylarda paylaşıldı.

19 Mart Uşak'ta o saatte elektrik kesintileri başlıyor! - Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ) Kütahya,  Bilecek, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Uşak'ta elektrik hizmetini sürdüyor. Uşak'ta 19 MArt 2023 tarihinde yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin bilgiler veren ODEAŞ'ın açıklamalarının ardından Uşaklılar da kesinti bilgilerini sorguluyor.

HAFTA SONU  UŞAK'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ

OEDAŞ'ın elektrik hizmetinde planlı ve anlık kesintiler yaşanabilirken hizmet kalitesini iyileştirmek ve arızaları gidermek amacıyla çalışmalar sürüyor. Uşak'ta 19 Mart Pazar günü OEDAŞ'ın elektrik kesintisi yapacağı bildirilirken Uşaklılar elektrik kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri araştırmaya başladı. Haftanın son gününde elektrik kesintileri nedeniyle zor durumda kalmak istemeyen vatandaşlar kesintilerin meydana geleceği saat aralıklarını sorguluyor.

19 MART PAZAR 2023 UŞAK ELEKTRİK KESİNTİLERİ

OEDAŞ'ın açıkladığı bilgilerle Uşak'ta planlı elektrik kesintileri ilçe ilçe belli oldu. Uşak'ta yaşanan elektrik kesintileri ilçe ve mahallelere göre farklılık gösterirken vatandaşların mağdur olmasını engellemek için kesintisi yaşanacak saat aralıkları da açıklandı. Uşaklılar 19 MArt Pazartesi günü planlı ve anlık  elektrik kesintilerini merak ederken Uşak'ın elektriğinden sorumlu olan OEDAŞ, elektrik kesinti programını paylaştı. OEDAŞ'ın resmi internet sitesini günlük olarak güncellemesinin ardından bugün yapılacak planlı elektrik kesinti bilgileri de belli oldu. 

EŞME 19 Mart 2023 13:00 - 19 Mart 2023 16:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.

İlgili Haberler

İstanbul'da 26 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı! İşte o ilçeler
19 Mart Pazar Uşak'ta nöbetçi eczaneler listesi açıklandı
Uşaklılar dikkat! 19 Mart Pazar Uşak'ta yağışlı hava hakimiyet gösterecek

Güncel Haberleri