Ziraat kartı olanlar dikkat banka açıkladı! 12 gün içerisinde bunu yapanlar 250 TL hediye kazanacak

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası üzerinden Şubat ayı kampanyası yayınlandı.

Ziraat kartı olanlar dikkat banka açıkladı! 12 gün içerisinde bunu yapanlar 250 TL hediye kazanacak - Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası üzerinden Şubat ayı kampanyası yayınlandı. Bankanın resmi web sayfasından yapılan kampanya duyurusunda çiçek, giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum ve mücevherat gibi yerlerden yapılacak işlemler sonrasında kart sahiplerine hediye ödemeler yapılacağı belirtildi.

Ziraat Bankası resmi internet sayfasında yer alan açıklamalarda, "Bankkart'ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir." ifadelerine yer verildi.

Şubat Ayına Özel Toplamda 250 TL Bankkart Lira

Bankkart kampanyalar sayfasında, "Şubat ayına özel her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira!" başlığıyla kampanya detayları da paylaşıldı.

Kampanya Koşulları

  • Kampanya Şubat ayına özel 1 - 28 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya  Bankkart Mobil ile bankkart resmi internet sayfasından veya SUBAT250 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart'ları ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

Bankkart sahiplerinin 28 Şubat tarihine kadar kampanyaya katılmaları durumunda 250 TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtildi.

İlgili Haberler

Ay sonuna kadar "KAZAN" yazıp 3340'a gönderene 350 TL bonus Garanti Bankası'ndan!

Ekonomi Haberleri