Vakıfbank müşterileri dikkat! O harcamaya 150 TL kazanmak için son 24 saatiniz kaldı

Ocak ayı kampanyalarını sonlandırmaya hazırlanan Vakıfbank, müşterilerine tek şartla 150 TL hediye edecek.

2023 yılında yepyeni kampanyalara imza atan Vakıfbank, müşterileri için duyurular yapmaya devam ediyor. Resmi internet sitesi aracılığıyla birbirinden farklı teklifleri müşterisine sunan Vakıfbank, 150 TL Worldpuan hediye edeceği kampanyaya ilişkin detayları açıkladı.

VAKIFBANK 150 TL WORLDPUAN KAMPANYASI

Müşterilerinin gıda alışverişlerinde para hediyesi yapacağını açıklayan Vakıfbank, ''Gıda marketi alışverişlerinize 150 TL Worldpuan!'' ifadeleri ile duyurduğu kampanyası hakkında detayları paylaştı. 31 Ocak Salı günü bitecek olan kampanyaya ilişkin ''VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 300 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 300 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 150 TL Worldpuan hediye edilecektir.'' ifadelerine yer veren banka, katılım koşullarını da resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu. 

VAKIFBANK 150 TL WORLDPUAN KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Vakıfbank tarafından açıklanan ve gıda alışverişlerinde hediye edilecek olan 150 TL Worldpuan kampanyanın katılım koşulları belirlendi. Bu doğrultuda Vakıfbank tarafından yapılan açıklama katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • Alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması zorunluluğu bulunan kampanyaya son katılım tarihi 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir.
  • Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya edilmeyecektir.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla 150 TL Worldpuan kazanabilecektir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için bankada kayıtlı cep telefonu numarasından ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir ya da VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 7 Şubat 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır.
  • Worldpuan’ların son kullanım tarihi 7 Mart 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 8 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Vakıfbank'ın kampanyaları hakkında detaylar ve katılım için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Vakıfbank'ta hesabı olanlar dikkat! O işlemi yapmayanların varlıkları devredilecek

Ekonomi Haberleri