Selçikler’de 2 katlı ev yandı

Sivaslı ilçesine bağlı Selçikler beldesinde 2 katlı bir evde yangın çıktı. Bitişik eve de sıçrayan yangın can kaybı ve yaralanma olmazken, yangında 50 bin TL civarında hasar meydana geldiği öğrenildi.

Öğleden sonra İbrahim Gençağa’ya (55) ait evde yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre; İbrahim Gençağa, spiralle çalışırken uzatma kablosunda şase meydan geldi. Uzatma kablosunun çok uzun olması nedeni ile Gençağa ilk anda yangını fark edemedi.

Bir anda büyüyen alevler, evin eklentisinde bulunan samanlığı da sardı. Burada bulunan saman ve kuru hayvan yemlerinin tutuşması ile yangın daha da büyüdü ve evin bitişiğinde bulunan akrabaları Şaban Gençağa’nın evinin çatısına sıçradı.

Yangın gören Selçikli vatandaşlar ilk etapta el birliği ile müdahale etmeye çalıştı. Daha sonra, Selçikler, Tatar, Sivaslı ve Uşak belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri yangın alanına gelerek yaklaşık 2 saatlik bir uğraştan sonra yangını tamamen kontrol altına aldı.

Olayda ölen ve yaralanan olmadığı, Şaban Gençağa’ya ait evin çatısı yandığı, İbrahim Gençağa’ya ait 2 katlı evin kullanılmaz hale geldiği ve en az 50 bin TL civarında hasar oluştuğu öğrenildi.

Selçikler Beldesi Belediye Başkanı Osman Çakar, “İlçemizde meydana gelen bu korkunç yangın yüzünden şok yaşadık. Hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Selçikler Belediyesi olarak yangında büyük zarar gören hemşerilerime maddi manevi her türlü yardımı yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler

Gençler kadını adamın elinden aldı
Garip gurabanın iyilik meleği; Eda Abla
Çarşamba pazarıdır benim pazarım TOKİ yaylasında kaldı da mezarım

Asayiş Haberleri