BEKÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI SABAH 08.00'DE AÇILDI seçim öncesi KPSS'siz mülakatsız 18-55 yaş arası

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar güncellenmeye devam ediyor. İş arayanların en sık müracaat ettiği kurumlar arasında olan İŞKUR bekçi alım ilanlarını güncelledi. Bekçi olmak isteyenler için güncel bekçi alımları haberimizde
BEKÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI SABAH 08.00'DE AÇILDI seçim öncesi KPSS'siz mülakatsız 18-55 yaş arası

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli KPSS’siz bekçi alımı başladı. Alımların şu an için özel sektöre yapılacağının altını çizmemiz gerekiyor. Başvuruda bulunmak isteyenler için yapılan açıklamada adayların belirtilen özel ve genel şartları taşıması gerektiği belirtildi.

TÜRKİYE GENELİ BEKÇİ ALIMI

Bekçi alımları, en sık araştırılan ilanlar arasında bulunuyor. Başvurmak isteyenlerin taşıması gereken özel ve genel şartlar tek tek belli oldu. Genel başvuru şartları İŞKUR’un belirttiği şartlar olup, özel şartlar ilanların içerisinde işverenin belirlediği şartlar olarak tanımlanmaktadır.

BEKÇİ ALIM ŞARTLARI

Bekçi olarak çalışmak isteyenlerin genel ve özel şartlara haiz olması gerekiyor. Herkesin taşıması gereken genel başvuru şartları şu şekilde:

  • TC vatandaş olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Başvuru tarihi itibarıyla alımların yapılacağı il ya da ilçe sınırları içerisinde ikamet etmek
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Vardiyalı ve gece çalışmaya uygun olabilmek

Genel olarak adaylardan istenen şartlar bu şekildedir. Ancak dipnot olarak ifade etmek gerekirse yaş ve mezuniyet şartı ilanların içeriğine göre farklılık gösterebiliyor. Bu sebeple adayların ilanların içeriğini ayrıntılı olarak izlemesi önerilmektedir.

ekran-goruntusu-2024-03-28-083439.png

Alımlar şu an için inşaat yeri ve işyeri bekçisi olarak yapılacak. Bu sebeple güncel ilanları takip etmeniz tavsiye edilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyenler İŞKUR’a TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilanları listeleyebilirler. Açık iş ilanlarından “İnşaat/işyeri bekçisi” alımlarına tıklayarak bulundukları illerdeki ilanları inceleyip başvuru yapabilirsiniz. Son başvuru tarihleri ilanların sağ kısmında yer almaktadır. Her ilanın son başvuru tarihi farklıdır!