Uşak Üniversitesi’nde MSÜ 2024 Sınav Güvenliği toplantısı yapıldı

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Senato Odasında MSÜ 2024 Sınavı İl Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya pek çok önemli ismin katıldığı belirtildi.
Uşak Üniversitesi’nde MSÜ 2024 Sınav Güvenliği toplantısı yapıldı

ÖSYM’nin her yıl düzenlediği Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı öncesinde Uşak Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından sınav güvenliği için bir toplantı gerçekleştirdi.

SINAVA GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR DİLENDİ

Prof. Dr. Ekrem Savaş, “MSÜ Sınavı, 3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınava, Uşak ilimizde 3 bin 846 aday girecek ve sınav 13 binada yapılacak. ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Sınava girecek adaylara başarılar diliyorum” dedi.

2-msu-toplantisi-min-1.jpg

SINAV GÜNÜ İL NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ 10.00’A KADAR AÇIK OLACAK

Sınava girecek adaylara uyarılarda bulunan Prof. Dr. Ekrem Savaş, kimliksiz adayların sınava alınamadığından dolayı İl Nüfus Müdürlüğünün 03 Mart 2024 Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık olacağını ve sınava giriş belgesi ile bir fotoğrafını yanında getiren adaylara onaylı "Geçici Kimlik Belgesi” verileceğini belirterek ‘‘Sınava girecek adaylara tavsiyem, sınavdan bir gün önce mutlaka sınava girecekleri okulları gidip görsünler. Adaylar sınava getirilmesi yasak olan araç-gereçleri yanlarına almamalıdır. Ayrıca, adayların sınav günü sınav binasına alınacağı son saat 10.00’dır. Bu saatten sonra sınav binasına adaylar kesinlikle alınmayacak ve sınav 10.15’te başlayacaktır." şeklinde konuştu.

Düzenlenen toplantıdan sonra katılımcılarla Uşak Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından “Görevli Eğitim” toplantısı düzenlendi. Bu yıl MSÜ Sınavında görevli olacak sorumlular ve yardımcılara alınacak sınav güvenliği ve tedbirleri için de bilgi verildi.