Uşak Belediyesi’nden Uşaklılara önemli duyuru!

Uşak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir duyuru yayımladı. Basın açıklaması adı altında yayımlanan uyarının detaylarına göre vatandaşlardan çeşitli isimler adı altında para talep edenlere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.
Uşak Belediyesi’nden Uşaklılara önemli duyuru!

Belediye, sosyal medya platformu olan X üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada vatandaşların kendilerinden belediye başkanı, belediye bakan yardımcıları, özel kalem müdürlüğü ve kurum adı altında para talep edenlere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

ALO 153 YA DA 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYIN

Vatandaşların böyle bir durumla karşılaşması halinde Alo 153 aracılığı ile belediyeye ve 112 acil çağrı numarası üzerinden polis hattına ihbarda bulunulması gerektiğini belirtildi.

İşte sosyal medya üzerinden yapılan o açıklama:

“Değerli Hemşehrilerimiz,

Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Özel Kalem Müdürlüğümüz ve kurumumuz adına sizlerden para talep edenlere itibar etmeyiniz.

ekran-goruntusu-2024-02-26-174627-min.png

Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde Alo 153 aracılığıyla belediyemize ve 112 çağrı merkezi aracılığıyla polis ekiplerine bildirmeniz önemle rica edilir”

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberlerinden bazıları:

Konuya ilişkin yapılan açıklamada Uşak Belediyesi adını kullanarak para talep edenlere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğinin altı çizildi.