Uşak'ta bir ilk! Eczane Teknisyenleri Derneğine kadın başkan seçildi

Uşak Eczane Teknisyenleri Derneği beklenen 2024 yılı 12. Olağan Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda dernek başkanı olarak ilk kez bir kadın aday seçildi.
Uşak'ta bir ilk!  Eczane Teknisyenleri Derneğine kadın başkan seçildi

Uşak tarihinde bir ilk yaşandı ve Uşak Eczane Teknisyenleri Derneği'ne ilk kez bir kadın başkan seçilerek göreve getirildi. 2024 yılının beklenen 12. Olağan Genel Kurulu toplantısında başkanlık yarışına katılan Serap Ay çoğunluk oyu alarak kadın başkan seçilmeyi başardı.

Uşak Eczane Teknisyenleri 2024 yılı 12. Olağan Genel Kurulu toplantısı yapılarak Uşak Eczane Teknisyenleri Derneği’ne ilk kez kadın başkan seçilerek Serap Ay oldu. Uşak Eczacılar Odası’nın hizmet binasında başlayan Orhan Görgülü’nün Divan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Uşak Eczane Teknisyenleri Derneği faaliyetleri anlatıldı.

SERAY AY UŞAK'IN İLK KADIN ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ BAŞKANI OLDU!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda, derneğin çalışmaları aktarıldı. Seçimde iki aday yarışacakken mevcut başkan Mesut Uzun adaylıktan çekildiğini açıklayınca, Uşak Eczacı Teknisyenleri Derneği yönetim kurulu kararı ile Serap Ay seçildi.

baskan-2.jpg

Derneğin ilk kadın başkanı olan Serap Ay, yaptığı açıklamada; “Buraya gelmekteki benim amacım, problemi olan arkadaşlarımızın problemlerini çözmek, daha çok birlik beraberlik olarak faaliyetlerimizi artırmak için bu yola baş koydum.

baskan-3.jpg

Hepiniz beni desteklediğinizi için çok teşekkür ederim. İçimizde üye olmayan arkadaşlarımızı tespit ederek onların üyelik işlemleriyle başlayarak ve özellikle sertifikası olmayan arkadaşlarımızın listesini çıkartarak, sadece yönetim kurulu değil de hep birlikte çalışmak isterim ve bunu da başaracağımızı inanıyorum.” dedi.

baskan-4.jpg

2024 yılı olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı son derece ılımlı bir ortamda geçerken katılımcılarının yapmış oldukları konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Hatıra resimlerinin çekilmesinin ardından genel kurul toplantısı sona erdi.