Uşak Belediyesi özel proje kapsamında 100 öğrenciye bisiklet ve koruyucu ekipman dağıttı

Uşak Belediyesi'nden alkışlanacak hareket! Aktarılan son habere göre belediye özel proje kapsamında eğitim gören 100 gence bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtımı yaptı.
Uşak Belediyesi özel proje kapsamında 100 öğrenciye bisiklet ve koruyucu ekipman dağıttı

Konuya ilişkin Uşak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek” projesi kapsamında bugün Uşak İmam Hatip Orta Okul öğrencileri ile buluştu.

Özel proje kapsamında eğitim gören 100 gence bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtımı yapıldı.

100 GENCE BİSİKLET VE KORUYUCU EKİPMAN DAĞITILDI

Uşak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, “Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek” projemiz kapsamında bu kez Uşak İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizle buluştu. Özel proje kapsamında okulda eğitim gören 100 gencimize bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtımı yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-20-141907-min.png

PROJE YAYGINLAŞARAK DEVAM EDECEK

Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ortaklığında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkanımız, sağlıklı nesil ve sürdürülebilir, trafiksiz bir şehir için projenin yaygınlaşarak devam edeceğini söyledi”

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Uşak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığı ile düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulunan Çakın, sağlıklı bir neslin devamı için projenin yaygınlaşarak devam edeceğini söyledi.