Başkan Çakın Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle buluştu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, seçim öncesi çalışmalarına ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre Çakın, bugün Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle buluştu.
Başkan Çakın Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle buluştu

Başkan Çakın, X sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımında bugün Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle buluştu. Hoş muhabbetlerde bulunduklarını ifade eden Çakın, çalışan personellere kolaylıklar dilemeyi de ihmal etmedi.

"KOLAYLIKLAR DİLİYORUM"

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personellerimiz ile bir araya gelerek hoş muhabbetlerde bulunduk. Azimle çalışarak şehrimizin her sokağında alın teri döken kıymetli mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Kararlılıkla ilerlediğimiz bu yolda omuz omuza yürüyerek Uşak’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

ekran-goruntusu-2024-02-16-173149-min.png

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çakın, Uşak'a hizmet etmeye devam edeceklerinin de altını çizdi.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Uşak AK Parti Belediye Başkanı olan Mehmet Çakın, AK Parti tarafından yeniden belediye başkan adayı olarak gösterildi. Çakın, seçim öncesi vatandaşlarla ve çalışanlarla buluşmaya tüm hızıyla devam ediyor.