Başkan Çakın, Şekerevleri bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçim öncesi çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Uşak teşkilatı ile bir araya gelen Çakın, Şekerevleri bölgesindeki esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.
Başkan Çakın, Şekerevleri bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Çakın Şekerevleri bölgesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Düzenlenen ziyaretlerde Uşak Belediyesi’nin tek tek hayata geçirdiği projeler anlatılırken, vatandaşlara devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Düzenlenen programa Başkan Mehmet Çakın’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili, AK Parti Merkez İlçe Başkanı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı gibi önemli pek çok isim katıldı.

whatsapp-image-2024-01-20-at-19-52-57-min-001.jpeg

BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, beraberindeki AK Parti Uşak teşkilatıyla birlikte Şekerevleri bölgesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

whatsapp-image-2024-01-20-at-19-52-58-min-001.jpeg

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Uşak Belediyesi’nce bölgede hayata geçirilen projeler anlatıldı, yapımı devam eden çalışmaların son durumu hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

ESNAF VE VATANDAŞTAN DESTEK TALEP EDİLDİ

Bölgenin daha yaşanılır olması adına yapılan çalışmaların ve projelerin devam edeceği vurgusu yapılan ziyaretlerde esnaftan ve vatandaşlardan 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talep edildi.

Gerçekleştirilen programda, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan ve partililer yer aldı.

Yaklaşık 2 ay kalan seçim için de hem vatandaştan hem de bölgedeki esnaftan destek talep edildi.