Tatil dönüşü Denizli'de trafik yoğunluğu oldu!

Bayram tatili dönüşünde karayollarında trafik oluşmaya başladı. Denizli – Antalya karayolunda da yoğun trafik oluştuğu gözlemlendi.
Tatil dönüşü Denizli'de trafik yoğunluğu oldu!

9 günlük bayram tatili sona ererken insanlar memleketlerinden veya tatil bölgelerinden dönmeye devam ediyorlar. Karayollarında bu dönüş yolculuğu nedeniyle yoğun trafik gözlemleniyor. Araçlar bazı yerlerde uzun kuyruklar oluşturabiliyor.

Denizli – Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışması yapılması bayram trafiği ile birleşince yoğun bir trafik meydana geldi. Araçlar ilerlemekte güçlük çekerken kilometrelerce uzayan kuyruklar yolculuk yapanları zor durumda bırakıyor.

YOĞUN TRAFİK OLUŞTU!

Denizli-Antalya karayolunda 9 günlük tatil dönüşü 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor. Antalya’dan Denizli istikametinde oluşan trafik havadan dron ile görüntülendi.

Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, binlerce vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Karayollarında zaman zaman kilometrelerce araç trafiği oluşmaya başladı.

Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Antalya-Denizli istikametinde 2 kilometrelik yol çalışması ile gidiş-geliş yolu tek şerit olarak ilerleyen trafik havadan dron ile görüntülendi.

Yoğunluğun akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenirken, trafik ekipleri yol güzergahında denetimlerini sürdürüyor. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Aydın-İzmir istikametine gidecek olanlar için alternatif yol olarak Tavas ilçesi üzerinden Karacasu yolunu kullanmalarını tavsiye etti.

Denizli genelinde alınan tedbirler ile trafiğin sağlıklı bir şekilde akabilmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Bu çalışma ile beraber Denizli’de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması hedefleniyor.