Erdoğan ve Özgür Özel’in görüşme tarihi açıklandı

Son dönemlerde politikanın gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşme tarihi vardı. Az önce gelen bir son dakika haberine göre Erdoğan ve Özgür Özel görüşme tarihi belli oldu.
Erdoğan ve Özgür Özel’in görüşme tarihi açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel arasındaki görüşme tarihinin 2 Mayıs Perşembe olduğu açıklandı.

Görüşmenin yeri henüz belli olmazken, ikilinin ne konuşacağı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında bir süredir yapılması beklenen ve iki taraftan da gelen peş peşe açıklamalardan sonra görüşmenin tarihi öğrenildi. İkili arasındaki kritik görüşme 2 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

ERDOĞAN VE ÖZEL NE KONUŞACAK?

Kamuoyu görüşme tarihi kadar ikilinin ne konuşacağını merak ediyor. Özel ve Erdoğan arasındaki görüşmede Özel’in emekli maaşı, belediye borçları, atanamayan öğretmenler, Can Atalay, Gezi Parkı ve 1 Mayıs kutlamalarının olacağı iddia edildi. Bunun yanı sıra anayasa değişikliği ve dış politika konularının da masada olacağı ifade edilen konular arasında olduğu öğrenildi.

Özel, yaptığı açıklamasında Türkiye2nin ana muhalefet partisi olduğunu dile getirerek, ““Biz Türkiye’de ana muhalefet partisiyiz ama biz yurtdışında olduğumuzda Türkiye’nin partisiyiz” diyerek özellikle vize sorununda iktidar ile birlikte hareket edilmesi gerektiğinin de altını çizmişti.

RANDEVULAŞMIŞLARDI

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda kısa bir sohbet edip, randevulaşmıştı. Kamuoyuna yansıyan görüntüler vatandaşları memnun ederken, görüşmenin tarihinin 2 Mayıs olacağı öğrenilmişti.

Özel, daha öce yaptığı açıklamasında bu görüşmenin bir resmi makam görüşmesi olacağını söylemesi üzerine Erdoğan, kapılarının açık olduğunu belirtmişti. İkili arasındaki görüşme tarihinin de 2 Mayıs olduğu az önce gelen bilgiler arasında.