Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden Ankara'ya çıkarma!

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri Ankara’ya çıkarma yaptılar. Önce Anıtkabir’e giden öğrenciler sonrasında TBMM Genel Kurulu’nu takip ettiler.
Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden Ankara'ya çıkarma!

Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Ankara’ya bir ziyarette bulundular. Parlamento Hukuku dersi alan öğrenciler Ankara’da önemli ziyaretler yaptılar. Anıtkabir’e giderek orayı gören öğrenciler sonrasında TBMM’ye geçtiler. TBMM Genel Kurulu’nun çalışmalarını direkt olarak izleyebilen öğrenciler parlamento havasını da soludular. Öğrencilerin Ankara ziyareti bunlarla sınırlı kalmadı. Öğrenciler TBMM’de önemli bir seminer çalışmasına da katılarak alanlarında bilgilendirildiler.

ANKARA ZİYARETİ!

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hukuk Fakültesi’nde Parlamento Hukuku dersi alan öğrenciler, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ankara’ya giderek, Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) ziyareti gerçekleştirdi.

TBMM GENEL KURULU’NA GİTTİLER

PAÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM’ye giderek Genel Kurul Toplantısını izlediler. TBMM Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder, TBMM Genel Kurulu adına “Değerli arkadaşlar, Pamukkale Üniversitemizin Hukuk Fakültesi öğrencileri Sayın Hocamız Kahan Onur Arslan’la birlikte bizi ziyarete geldiler. Genel Kurul adına onları selamlıyoruz. Eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. İnsanca ve hukukun egemen olduğu bir ülke dileğini de ekliyoruz” şeklinde konuştu.

TBMM’DE SEMİNERE KATILDILAR

Ziyaret programı TBMM gezisi ve TBMM Kanunlar Kararlar Dairesi Başkanı Ahmet Bozkurt ve TBMM Kanunlar Kararlar Dairesi Başkan Yrd. Bahadır Yeşilırmak tarafından verilen seminer ile sona erdi.