Muğla'da şehitler konvoy düzenlenerek anıldılar!

Kuzey Irak’ta icra edilen Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan 12 askerin acısı tüm yurtta yaşanırken Muğla’nın Bodrum ilçesinde konvoy ile şehitler anıldı.
Muğla'da şehitler konvoy düzenlenerek anıldılar!

Türkiye, Kuzey Irak’ta bulunan harekat bölgesine teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen 12 askerinin acısını yaşamaya devam ediyor. Bunun için ülkenin farklı yerlerinde, farklı etkinlikler yapılarak şehitler anılıyor. Son olarak Muğla’nın Bodrum ilçesinde de böyle bir etkinlik yapıldı.

Bodrum Offroad Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte basın açıklaması yapılarak şehitlerin unutulmaya mesajları verildi. Ardından düzenlenen konvoy ile etkinlik devam ederken milli birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için Muğla'nın Bodrum ilçesinde arazi araçlarından oluşan konvoy düzenledi.

BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI!

Bodrum Offroad Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik, Myndos Kapısı önünde şehitler için 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Basın açıklamasını okuyan Kulüp Başkanı Murat Taşlıdağ, gözyaşlarına hakim olamadığı açıklamasında, "Sınır ötesinden gelen haberlerle içimiz yandı, milletçe gözyaşlarına boğulduk. 12 gencecik kardeşimizi gözyaşlarıyla toprağa verdik" dedi.

ŞEHİT KARDEŞLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Konvoya katılan grup üyesi Özay Kartal ise, “Şehit olan askerlerimiz bu vatan, bu halk için, bizlerin güvenliği için canlarını hiçe saydılar ve kalleşçe katledildiler. Cenazelerine gidemediysek de onlar için gözyaşı döktük, dualar ettik. Asla unutulmayacaklar, ülkemizin güvenliği için canını esirgemeyen hiçbir kardeşimizi unutmayacağız, unutturmayacağız” diye konuştu.

ŞEHİTLERİN İSMİ TEK TEK OKUNDU

Açıklamaların ardından Taşlıdağ, şehitlerinin ismini okudu, grup üyeleri 'burada' diye bağırdı.

'Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atan grup, araçlarına binip konvoy oluşturdu. Gruptan bazıları ‘Milletimizin başı sağ olsun’ pankartı ile dev Türk bayrağı açıp 30 araçlık konvoyun önünde yürüdü.