Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta başlayacak? İstanbul Büyük Filistin Mitingi nerede olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılara ilişkin İstanbul’da Büyük Filistin Mitingi düzenleneceğini duyurdu. Bunun üzerine Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede, kaçta düzenlenecek? Soruları araştırılmaya başlandı.
Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta başlayacak? İstanbul Büyük Filistin Mitingi nerede olacak?

Açıklama AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada İstanbul’da Filistin için Büyük Filistin Mitingi düzenleneceğini açıkladı. Büyük Filistin Mitingi için merak edilenler belli oldu!

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ NE ZAMAN?

Büyük Filistin Mitingi ne zaman? Sorusunun yanıtı belli oldu. 28 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te düzenlenecek. Atatürk Havalimanında Büyük Filistin Mitingi’ne tüm vatandaşlar davet edildi. Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamasında miting için sadece Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı’nın kullanılacağını açıkladı.

Büyük Filistin Mitingi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Erdoğan’ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılmasının beklendiği açıklandı.

CUMHURİYET BAYRAMI’NDAN BİR GÜN ÖNCE

AK İstanbul İl Başkanlığı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıldönümünden 1 gün önce 28 Ekim Cumartesi günü Büyük Filistin Mitingi’nin düzenleneceği belirtildi.

İstanbul'da düzenlenecek olan mitinge 88 milyonun davet edildiği de ayrıca aktarıldı.