Uşaklı kadınlar Filistin için dua edecek! UKAMER programı açıkladı

Uşak'ta Filistin'de yaşanan insanlık dramı için UKAMER tarafından Cuma günü için özel etkinlik programı düzenlenecek.
Uşaklı kadınlar Filistin için dua edecek! UKAMER programı açıkladı

Uşaklı kadınlar Filistin için dua edecek! UKAMER programı açıkladı - Hamas'ın İsrail'e yaptığı saldırının ardından İsrail tarafından Filistin'e başlatılan saldırı büyük bir insanlık dramına dönüşmüştü.

18 gündür aralıksız bir şekilde Filistin'e ölüm yağdıran İsrail hastaneler ve toplanma kamplarının da yer aldığı çok sayıda yeri bombalarken ağırlıklı olarak çocukların ve kadınların yer aldığı binlerce insanı öldürmüştü. Birleşmiş Milletler sürekli olarak Amerika'nın vetosuna takılırken batılı ülkelerde İsrail'e destek vermiş ve arka çıkmıştı.

UŞAKLI KADINLAR UKAMER PROGRAMINDA FİLİSTİNLİLER İÇİN DUA EDECEK!

Yaşanan insanlık dramına Türkiye'de sert tepki gösterirken Uşaklılar da çeşitli yürüyüşler ve eylemler düzenlemişti. Bunlardan biri de UKAMER tarafından açıklandı. Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi UKAMER tarafından yapılan açıklamada "Filistinli kardeşlerimiz için buluşuyoruz. İşgalci İsrail’in masum ve sivil insanlara yaptığı saldırılara yönelik, Filistinli kardeşlerimiz için Kuran-ı Kerim tilavetinin ve duaların yapılacağı Cuma Sohbetleri programımıza tüm kadınlarımız davetlidir" denilerek tüm Uşaklı kadınlara çağrı yapıldı.

ukamer.jpg

Söz konusu toplantı 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 13:00 itibari ile yapılacak. UKAMER tarafından yapılan açıklamada etkinliğin UKAMER Hizmet Binası(Millet Bahçesi içerisindeki Eski Kız Meslek Lisesi Binası) içerisinde yapılacağı ifade edilerek "0534 792 12 00 numaralı telefon numaramızı arayarak programa katılımlarınızı bildirebilirsiniz yada https forms gle/QgUg6HYKvKjsdzBs8 adresi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz" denilerek katılmak isteyen kadınların öncesinde kayıt yaptırmaları istendi.