Aydın'da 2024'te suya zam yok!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 2024 yılında suya zam yapmama kararı aldı.
Aydın'da 2024'te suya zam yok!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Kurulu’ndan Aydınlıları sevindiren bir karar çıktı. ASKİ’nin 2024 yılı bütçesi için görüşmeler tamamlandı. Aydınlıları ilgilendiren ise 2024 yılında Aydın’da suya zam yapılmaması yönünde karar alınması oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yönetiminde toplanan ASKi Genel Kurulu’nda su zammı görüşüldü. Suya zam yapılmaması için alınan bu karar oy birliği ile verildi. Aydın’da yaşayan vatandaşlar bu karar ile beraber 2024 yılında konutlarda kullanacakları su için fiyat artışı ile karşılaşmayacaklar.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleştirilen ASKİ Genel Kurulu’nda 2024 yılı su ücretlerine zam yapılmaması kararı alındı.

SUYA ZAM YOK!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi ise 2024 yılında suya yapılacak zam konusu oldu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından oy birliği ile alınan kararla 2024 yılında su ücretlerine zam yapılmaması kararlaştırıldı. Ayrıca ASKİ’nin 2024 yılı bütçesi de görüşülerek karara bağlanırken, ASKİ’nin bütçesi 2 milyar 837 milyon olarak belirlendi.