Samsung Galaxy S25 ailesinde bu özellikler ücretli olacak!

Samsung Galaxy S25 ailesi hakkında ilk resmi açıklama yapıldı. Samsung’un yeni serisinde yapay zeka ön plana çıkıyor.
Samsung Galaxy S25 ailesinde bu özellikler ücretli olacak!

Yapay zeka ile alakalı olarak yaşanan gelişmeler her alanda kullanılmaya başlandı. Çok sayıda şirket ana hedefleri arasına yapay zekayı almak zorunda kaldılar. Samsung firması da bir teknoloji şirketi olarak yapay zekanın nimetlerinden çok daha fazla yararlanmaya karar verdi. Bu çerçevede 2024 yılının başında piyasaya sürülen Samsung Galaxy S24 ailesi için yapay zeka önemli bir yer tutmuştu. Bu açıdan sektörde öncü olan dev firma şimdi bunu bir adım öteye taşımaya hazırlanıyor.

SAMSUNG GALAXY S25 SERİSİNDEN YENİ BİLGİ!

Samsung Galaxy S24 serisi Google tarafından geliştirilen Gemini dil modelinin Nano versiyonundan yararlanıyor. Yapılan açıklamalara göre Samsung Galaxy S25 serisinde bu işbirliği çok daha üst seviyeye çıkarılıyor.

YAPAY ZEKA İLE ÜST DÜZEY PERFORMANS

Google henüz resmi olarak duyurmamış olsa da Samsung kaynakları Gemini Nano 2 dil modeline dair işaretler vermeye başladılar. Samsung Galaxy S25 serisi bu yeni teknolojiye entegre edilecek. Bu şekilde Samsun’un yeni serisinde yapay zeka çok daha ön plana çıkmış olacak.

ÜCRETLİ OLACAK!

Gemini Nano 2 ile Samsung Galaxy S25 serisine görsel, video ve ses işleme konusunda üstün performans kazandırılacak. Ancak bu gelişmiş özelliklerin bir bedeli olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı. Samsung bu yeni teknolojiyi ücretsiz sunmayacak. Tek seferlik bir ücret talep edilecek ve ücreti ödeyenler için yeni özellikler yeni cihazlarda aktif olacak. Ücret ödemeyenler ise buna dair kullanım yapamayacaklar.