Bugünden itibaren 59.99 TL ödemeyen herkese sınırlama getirileceği açıklandı!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Son yılların en sık kullanılan o uygulaması için artık 59.99 TL para alınacağı açıklandı. Ödeme yapmayan herkese uygulamada sınırlama getirileceği açıklandı. Detaylar haberimizde
Bugünden itibaren 59.99 TL ödemeyen herkese sınırlama getirileceği açıklandı!

Müzik dinleme uygulamaları arasında olan Spotify’den kullanıcılarını üzen haber geldi. Aktarılan son habere göre ücretsiz planda da yer verdiği şarkı sözleri kısmı artık ücretli olacak. Premium üyelere özel olarak kullanılacak olan bu uygulamanın fiyatının da 59,99 TL olduğu açıklandı.

STOTİFY’DEN KULLANICILARA KÖTÜ HABER

Müzik dinleme konusunda her geçen gün yenilikleri sunmaya devam eden Spotify yepyeni özelliklerini açıklamaya devam ediyor. Şarkı sözlerini ücretli göstereceğine dair bir takım iddiaların olduğu uygulamadan beklenen haber geldi.

ÜCRETSİZ PLANDA ÖZELLİK SINIRLANDIRILDI

Konuya ilişkin pek çok iddia gündeme geldi. Ancak Spotify uygulaması konuya ilişkin bir açıklama yapmayınca pek çok kişinin bu özelliğin ücretli olacağını tahmin etmedi. Artık Spotify’de şarkı dinlerken şarkı sözlerini görmek istiyorsanız, ücretsiz planından ücretli planına geçmeniz gerekiyor. Ücretsiz planda sadece 1-2 şarkının ücretsiz sözlerini görebiliyorsunuz. Daha sonra kotanızın dolduğunu ifade eden uygulama sizi ücretli plana yönlendiriyor.

UYARI EKRANA GELİYOR

Şarkı sözlerini görmek isteyenler için artık, “Şarkı sözlerinde aylık bir sınır vardır. Şarkı sözlerini göster seçeneğine her dokunduğunda bu sınırdan düşülür. Şarkı sözlerine eksiksiz erişim elde etmek için Spotify Premium’a geç” uyarısı ekrana geliyor.

SPOTİFY PREMİUM FİYATLARI

Buna göre Spotify’den müzik sözlerini görmek isteyenler artık ücretli kısma geçmesi gerekiyor. Spotify premium planları şu şekilde:

  • Bireysel Premium: 4 ay boyunca 59,99 TL
  • Öğrenci Premimum:1 ay ücretsiz, sonraki aylar 32,99 TL
  • Duo Premium: 2 Premium hesap 79,99 TL
  • Premium Aile Paketi: 99,99 TL

Fiyatlarla ilgili ayrıntılı bilgi için Spotify'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Uygulama son olarak geçtiğimiz aylarda fiyatlarına zam yapmıştı.