iPhone 16 serisinin renkleri sızdırıldı!

iPhone 16 ile alakalı olarak bilgiler gelmeye devam ediyor. Tasarımı daha önce sızdırılan iPhone 16 için şimdi de renkler sızdırıldı. iPhone 16 renkleri hangileri olacak?
iPhone 16 serisinin renkleri sızdırıldı!

2024 yılı içerisinde Apple tarafından iPhone 16 tanıtımı yapılacak. Bu yeni serinin tasarım ve üretim çalışmaları devam ediyor. Bundan dolayı da çoğu kişi “iPhone 16 ne zaman çıkacak ve özellikleri neler olacak?” gibi soruların yanıtlarını sabırsızlıkla arıyor. Zaman zaman iPhone 16 hakkında bilgiler sızdırılıyor. Bu bilgiler çıkacak olan iPhone 16 serisi için büyük ipuçları veriyorlar.

RENKLER SIZDI!

İPhone 16 için son olarak renkler sızdırıldı. Teknoloji forumlarında yayınlanan renkler ile beraber yeni seri iPhone 16 için bir gizem daha ortadan kalktı. Sızan bilgilere ve tasarımlara göre iPhone 16 siyah, yeşil, sarı, beyaz, pembe, mor, mavi renklerde olacak. Bu renklerde üretimi yapılacak olan iPhone 16 serisi şimdiden sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

İPHONE 16 SERİSİNİN ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

İPhone 16 serisi için şu ana kadar tüm özellikle sızmış değil. Ancak bazı özellikler şimdiden belli oldu. Bu özelliklerin ilki ultra ince pil olacak. iPhone 16 serisinin yeni bir Ekran Kenarı İndirgeme Yapısı (BRS) teknoloji kullanarak ultra ince çerçevelere sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca tüm modellerin daha ince çerçevelerle gelmesi bekleniyor.

Yine iPhone 16 serisinde ram artışı yapılacağı da ortaya çıktı. 15 serisinde kullanılan 6 GB ram yerine iPhone 16’da 8 GB ram kullanılacak. Ayrıca iPhone 16’da pro versiyonlar A18 Pro çipe de sahip olacaklar ve ram kapasitesi çok daha üst performansta kullanılabilecek.

Son olarak ise iPhone 16 serisinin yeni bir özelliği de wifi hızının daha yüksek olması olarak bildirildi. Bu cihazlar gelişmiş genel ağ performansı ortaya koyacaklar.