Uşakspor'un hedefi bu sene ligde kalmak!

Evinde oynadığı maçta ligin lider takımı Amedspor'a 0-4'lük skor ile mağlup olan Uşakspor teknik direktörü Gülay çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
Uşakspor'un hedefi bu sene ligde kalmak!

Ligde oynadığı 6. maçında evinde lider Amedspor'u konuk eden Uşakspor sahadan farklı mağlubiyet ile ayrılarak taraftarlarını üzmüştü. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Uşakspor teknik direktörü Nazım Gülay hem skoru değerlendirdi hem de bundan sonrası için değerlendirmeler gerçekleştirid.

Gülay, Amedspor'un lig lideri olduğunu ve kadrosunda son derece önemli oyuncular olduğunu belirterek "90-100 Milyonluk bir kadrosu var. Kadro derinliği geniş ve kaliteli oyunculara sahip. Belki bir oyuncusunun bedeli bizim takımın bedeli bile değil. Bu aşamadaki takıma karşı oynadık" diyerek yine de skorun 0-4 olmaması gerektiğini vurguladı.

UŞAKSPOR'UN HEDEFİ BU SENE LİGDE KALMAYI BAŞARMAK!

Oyuncuların performansını da değerlendiren Uşakspor Teknik Direktörü Gülay güne Ankara'dan gelen üzücü haberle başladıklarını ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar ile maça seyircisiz çıktıklarını ifade ederek "Biz bu maça hazırlanırken takım halinde, dış etkenlerle de hazırlandık. Sahanın içine gelecek olursak da karşımızdaki takım, bizim gücümüzün çok üstünde bir takım. Biz ne kadar hamle yapsak’ta, ne kadar istesek arzula sakta, hafta içi ne kadar analiz yapsak ta gücün karşısında hamleler bazen yetersiz kalıyor.

Biz kendi kategorimizde ki, kendi gücümüzdeki takımlarla oynayacağımız maçlara bakacağız. Hedefimiz bu sezon ligde kalmak. Bunun içinde futbolcularım bütün çabayı gösterecekler. Önümüzde çok kritik ve direkt rakibimiz olan Karaman maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" diyerek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu dile getirdi.