Akbank ve Ziraat Bankası imzayı çaktı 13.000 + 3.600 TL şartsız şurtsuz maaş promosyonu resmen AÇIKLANDI!
Akbank ve Ziraat Bankası imzayı çaktı 13.000 TL şartsız şurtsuz maaş promosyonu resmen AÇIKLANDI! Ekonomik olarak zorlu günler geçiren emekliler ve çalışanlar umutlarını bankaların promosyon kampanyalarına bağlamıştı.
Temmuz ayında yapılan maaş zamları sonrası bankalar promosyon rakamlarında güncellemeye giderken yeni promosyon güncellemesi ilan edildi. Yapılan açıklama ile Akbank ve Ziraat Bankası tarafından 13 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.
ZİRAAT BANKASI VE AKBANK PROMOSYON EKİM 2023!
Promosyon rakamlarında güncellemeler tüm hızı ile devam ederken yeni açıklama geldi. Viranşehir Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada yeni promosyon sözleşmesi imzalandığı ilan edildi. Viranşehir'de Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile Güvenlik Korucularına ödenenen maaşlar için “Banka Promosyon İhalesi” yapıldı.
Söz konusu ihale Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenirken Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personel maaşlarına yönelik ihale ile Güvenlik Korucularının maaşlarına yönelik ihale şeklinde iki ayrı ihale gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada "Kaymakamımız Sn Önder Koç’un bizzat başkanlığında düzenlenen ihalede; Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personellerinin Banka Promosyon İhalesini en yüksek teklifi veren Viranşehir Akbank Şubesi 13 bin TL teklif vererek kazandı. Güvenlik Korucularının Banka Promosyon İhalesini ise en yüksek teklif olan 3.600 TL teklifte bulunan Ziraat Bankası kazandı.
Emeklilere promosyon paketi! Garanti BBVA hesaplara 18.500 TL yatırıyor!
Emekli maaşlarından önce promosyon ödemesi zamlandı! O banka emeklilere 12 bin TL promosyon ödüyor
İş Bankası Ekim kampanyası! 17.500 TL sürprizi, emeklilere promosyon jesti!
Viranşehir’deki tüm banka şubelerinin ihaleye davet edildiğini kaydeden İlçe Kaymakamımız Sn Önder Koç, ihaleye katılarak teklif veren bankaların şube müdürlerine teşekkür ederek ihaleyi kazanan Akbank ve Ziraat Bankası müdürlerini tebrik etti’’ denilerek iki bankanın rakamları ilan edildi. Promosyon anlaşması imzalanırken çalışanlar 3 sene maaşlarını bu bankalardan almaya söz vererek ek ödeme alabilecekler.