Uşakspor'dan ayrılan futbolcuları rakipler paylaşamıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Oyuncuları ile yollarını ayırmak zorunda kalan Uşakspor’un bıraktığı futbolcuları rakipleri transfer etmeye başladı.
Uşakspor'dan ayrılan futbolcuları rakipler paylaşamıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve oldukça kötü sonuçlar aldığı için ligin dibine demir atan Uşakspor kabus gibi biten sezonun ilk devresini kapattı. Devre arasında sorunlarını çözmesi ve takıma yeni transferlerle takviyeler yapması beklenen Uşakspor’da işler hiç de öyle gitmedi. 17 futbolcusu ile yollarını ayıran Uşakspor çoğunluğu alt yapıdan olan oyuncularla ikinci yarıya hazırlanıyor.

YENİ TRANSFERLER OLACAK MI?

Uşakspor’da yeni transferlerin olup olmayacağı oldukça merak ediliyor. Bu konuda kamuoyunda çok sayıda iddia yer alıyor. Bu iddiaya göre Uşakspor’un ödemesi gereken yaklaşık 1 Milyon TL’lik bir borç var ve bu borç kapanmadan yeni transferlere izin verilmeyecek. Bu iddianın doğru olup olmadığı merak edilirken Uşakspor’un atacağı adımlar bu iddianın vasfını ortaya koyacak.

UŞAKSPOR’DAN RAKİPLERE TRANSFER

Uşakspor’un ekonomik imkansızlıklardan dolayı yollarını ayırdığı futbolcular kulübün rakipleri tarafından paylaşılamıyor. Son olarak Uşakspor ile aynı ligde mücadele eden İnegölspor, Aşigolar ile yollarını ayıran sağ bek Ömer Gür ile sözleşme imzaladı. Ömer Gür sezonun ikinci yarısında Uşakspor’a karşı forma giyecek. Yollarını ayıran diğer futbolcuların da bu tür transferlere imza atmaları bekleniyor.

SÜRE KALMADI!

Uşakspor için sezonun ikinci yarısı çok kritik olacak. Ligde kalmak için adeta mucizelere ihtiyacı olan Uşakspor’un mevcut durumda pek de bir umudu bulunmuyor. 14 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı için Uşakspor’da işler hiç de yolunda gitmiyor.

Öte yandan Uşakspor için bir iddia da yeni bir sponsor bulunduğu şeklinde oldu. Bu iddianın da doğruluğu henüz netleşmedi. Ancak iddia sahiplerine göre bu sponsorluk anlaşması gelecek hafta açıklanacak ve maddi sorunların bir kısmı böylece aşılabilecek.