Uşakspor zorlu rakibi Kastamonuspor'a hazırlanıyor!

Uşakspor hafta sonunda oynanacak olan zorlu Kastamonuspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Uşakspor zorlu rakibi Kastamonuspor'a hazırlanıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor’da lig maratonu devam ediyor. Bu sezon ligde umduğunu bulamayan ve şimdiden küme düşme kabusu yaşamaya başlayan Uşakspor’un bu hafta sonundaki rakibi Kastamonuspor olacak. Ligin güçlü ekiplerinden olan Kastamonuspor zirve mücadelesi verirken Uşakspor da yeni bir başlangıç yapabilmenin planlarını yapıyor.

UŞAKSPOR 8 MAÇTIR GÜLMÜYOR!

Uşakspor bu sezon oynadığı 12 lig maçından 1 galibiyet ve bir beraberlik çıkarırken 10 maçta da mağlup oldu. Bu maçlarda rakip filelere sadece 2 gol atabilen Uşakspor 2. Lig’in en zayıf takımı konumunda bulunuyor. 12 maçta kalesinde 22 gol gören Uşakspor’un averajı ise -20 oldu. Uşakspor bu sezon kendi evinde oynadığı tüm maçlardan mağlup ayrılarak bir başka olumsuz istatistik daha ortaya çıkardı.

UŞAKSPOR UMUT VERMİYOR

Uşakspor ile alakalı olarak alınan başarısız sonuçlar kadar karşılaşmalarda umut vermemesi de moralleri bozuyor. Ekonomik olarak da zor durumda olan ve pek de destek alamayan Uşakspor’da tüm planlar şimdiden devre arası için yapılmaya başlandı. Devre arasına kadar Uşakspor puanlar alamazsa yapılacak yeni transferler bile Uşakspor’u ligde tutmaya yeterli olmayacak.

KASTAMONUSPOR MAÇI YENİ HEDEF

Uşakspor bu hafta sonu evinde Kastamonuspor’u ağırlayacak. Rakibi ligde zirve yarışı verirken Uşakspor ile ligde tutunmayı amaçlıyor. Her maça yeni bir başlangıç olarak çıkan Uşakspor sahadan beklediği sonuçları alamıyor. Pazar günü oynanacak olan Uşakspor – Kastamonuspor maçının saat 14:00’da başlayacağı açıklanırken taraftar desteğini görmek isteyen Uşakspor yönetimi taraftarları bu zor dönemde takımlarına destek olmaya davet etti.