Uşakspor mağlubiyet serisini 9 maça çıkardı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. hafta mücadelesinde Uşakspor bugün Kastamonuspor’u konuk etti. Uşakspor bu sezon evinde kazanamama serisini bu hafta da devam ettirdi.
Uşakspor mağlubiyet serisini 9 maça çıkardı!

Uşakspor’da kötü gidişata Kastamonuspor karşısında da son verilemedi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. hafta mücadeleleri bugün oynandı. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanan Uşakspor – Kastamonuspor karşılaşmasında gülen taraf deplasman ekibi oldu. Uşakspor ligde zirve yarışı veren güçlü rakibine 4-2 kaybetti.

UŞAKSPOR UMUTLARI TÜKETİYOR!

Uşakspor – Kastamonuspor maçında konuk ekip daha iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmasını bildi. Karşılaşmanın 21. dakikasında konuk ekip kazandığı penaltıyı Okan ile gole çevirerek 1-0 öne geçti. Maçın 42. dakikasına gelindiğinde ise Uşakspor Ömer’in attığı gol ile skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Devre arasına 1-1 eşitlikle giren Uşakspor ikinci yarıda maçı çevirmeyi hedeflese de bunu başaramadı. 57. dakikada Kastamonuspor’dan Yusuf skoru 2-1 yaptı. 84. dakikada ise sahneye Kastamonuspor’dan Oğuz çıktı ve attığı golle skoru 3-1’e taşıdı. 86. dakikada Kastamonuspor Ali Yiğit ile bir gol daha bularak 4-1’lik skorun oluşmasını sağladı. Maçta son sözü ise Uşakspor’dan Cem söyledi. Cem 90. dakikada attığı golle maçın skorunu konuk ekip lehine 4-2 yaparak skoru tayin etti.

UŞAKSPOR LİGİN DİBİNDE KALDI!

Uşakspor evinde aldığı Kastamonuspor mağlubiyeti ile 4 puan ile ligin son sırasında kalmaya devam etti. En yakın rakibiyle 6 puanlık fark oluşurken Uşakspor ligde 9 maçtır puan alamıyor. Üst üste 9 maç kaybeden Uşakspor olumsuz anlamda bir istatistik rekoruna doğru koşuyor. Uşakspor gelecek hafta bir diğer zirve mücadelesi veren takım olan Iğdırspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.