Uşakspor kabusa son vermek istiyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Uşakspor yarın Kastamonuspor’u konuk edecek. Uşakspor bu maçtan alınacak puan veya puanlarla yeni bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.
Uşakspor kabusa son vermek istiyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon Uşakspor kabul gibi günler yaşıyor. Mevcut duruma göre TFF 2. Lig’de hem Kırmızı Grup hem de Beyaz Grup’ta yer alan tüm takımlar arasında en başarısız takım olan Uşakspor bu talihsiz görüntüye son vermek istiyor. Bu hafta lig mücadelesinde Kastamonuspor’u konuk edecek olan Uşakspor bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

UŞAKSPOR BU SEZON DİBE VURDU!

Uşakspor bu sezon ligde altığı başarısız sonuçlarla adeta dibe vurdu. Teknik direktör değişiklikleri de yapan Uşakspor topladığı 4 puan ile ligin dibine demir attı.

TFF 2. Lig’in 14. haftasında Uşakspor yarın Kastamonuspor’u ağırlayacak. Bu öaç öncesinde Uşakspor 19 takımlı ligde en son sırada yer alıyor. Uşakspor ligin 5. haftasında 23 Eylül 2023’te Derincespor deplasmanında kazanırken o günden bu yana hiç puan kazanamadı. Daha kötü olan istatistik ise Uşakspor 23 Eylül’de oynadığı Derincespor maçından sonra ligde rakip filelere hiç gol atamadı. 8 maçtır üst üste kaybeden Uşakspor tam bir kabus sezonu geçiriyor.

KASTAMONUSPOR YENİ UMUT!

Uşakspor ligde 8 maçtır kazanamazken bu sezon iç saha maçlarında 1 gol atıp hiç puan alamadı. Bu hafta 1 Eylül Stadı’nda Kastamonuspor’u ağırlayacak olan Uşakspor’da puan alma umudu ile yeni bir başlangıç hedefleniyor. Yarın oynanacak olan maçın başlama saati ise 14:00 olarak açıklandı.

MAÇI KİM YÖNETECEK?

MHK tarafından yapılan görevlendirmeye göre Uşakspor – Kastamonuspor maçının hakemi Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Erdem Demirtaş olacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Mersin Bölgesi hakemlerinden Niyazi Atakan Ataseven ile Ordu Bölgesi hakemlerinden Metin Yalçın şeklinde belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Serkan Gürbüz atandı.