Uşakspor ilk yarının finalini bugün İstanbul'da yapıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bugün Uşakspor deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçı ile ilk yarıyı kapatacak.
Uşakspor ilk yarının finalini bugün İstanbul'da yapıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19. hafta maçları bugün başlıyor. Bugünkü maç programında Uşakspor’un da karşılaşması yer alıyor. Uşakspor bugün oynanacak olan maç ile ilk yarıyı tamamlayacak ve çok kritik olacak 2. yarı için hazırlıklara başlayacak.

FİNAL İSTANBUL’DA!

Uşakspor bugün TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un ilk yarısının finalini yapıyor. İstanbul’da Sarıyer ile karşılaşacak olan Uşakspor iyi bir sonuç ile devre arasına girmek istiyor. Bu sezon kabus gibi bir ilk devre geçiren Uşakspor bugün saat 14:00’da Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanacak Sarıyer maçı için maç saatini beklemeye başladı.

HAKEMLER BELLİ OLDU!

Sarıyer – Uşakspor maçını yönetecek hakem kadrosu da MHK tarafından açıklandı. Buna göre maçı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Gümüşhane Bölgesi hakemlerinden Bülent Korkmaz ile İzmir Bölgesi hakemlerinden Barış Sun olacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Trabzon Bölgesi hakemlerinden Melih Kurt görevlendirildi.

Uşakspor bu sezon ligde tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında yapılan transferlerden verim alamayan Uşakspor sezon içinde teknik direktör değişiklikleri yapsa da bundan sonuç alamadı. 19 takımlı ligde sadece 5 puan toplayabilen Uşakspor ligin en az gol atan ve en fazla gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Uşakspor bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşmenin en büyük adaylarından birisi olarak gösterilmeye başlandı. Bundan dolayı Uşakspor’u çok kritik bir ikinci yarı bekliyor. Devre arası transfer döneminde kadro planlamasında hata yapmaması gereken Uşakspor ikinci yarıda kime düşme potasından çıkmanın hesaplarını yapacak. Şu anda Uşakspor ile küme düşme potasının bir üstü arasında 12 puanlık fark ve 4 takım bulunuyor. Uşakspor’un en yakın rakibi ile puan farkı ise 8 oldu.