Uşakspor evinde yine kayıp! 3 puanı 6 golle kaybettiler

Ligin bitmesine sayılı günler kala ligin dibine demirleyen Uşakspor evinde bir kere daha farklı mağlup oldu.
Uşakspor evinde yine kayıp! 3 puanı 6 golle kaybettiler

Bu sene ligin hemen başında yapmış olduğu yeni transferler ve teknik direktör değişikliği ile iddialı bir başlangıç yapan Uşakspor ne yazık ki beklentileri verememişti. Ligde bugüne kadar çıkmış olduğu 32 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan Uşakspor evinde bugün Iğdır FK kulubünü konuk etmişti.

Maç öncesi yapılan tüm hazırlıklar ve motivasyon konuşmalarına rağmen ne yazık ki Uşakspor üzerindeki ölü toprağını atamadı ve bir kere daha rakibine farklı skorla mağlup oldu. Takımımız bir kere daha büyük bir mağlubiyet alırken adeta diğer takımların averaj takımı haline geldi.

UŞAKSPOR - IĞDIR FK MAÇI TAMAMLANDI! MAÇ SONUCU NE OLDU?

Uşakspor evinde Iğdır FK ekibini konuk ederken maça konuk takım oyuncumuz Yusuf Cebeci'nin kendi kalesine atmış olduğu golle henüz 2. dakika da 1-0 yenik başladı. 18. dakika kazandığımız penaltıdan Emer Can Geçgel beraberliği getirirken ilk yarının bitmesine dakikalar kala 43 dakikada yine penaltıdan Halil İbrahim Sönmez ve 47. dakika da Mücahit Can Akçay'ın ayağından peş peşe gelen gollerle ikinci yarıya 1-3 geride başladı.

mac-sonucu.jpg

İkinci yarıda ise konuk ekip maç başlar başlamaz biri 57. dakikada diğeri ise 69. dakikada olmak üzere peş peşe iki golle başladı. Maçın bitmesine sayılı dakikalar kala 89. dakika da gol atan Enes Soy maçın skorunu belirledi. Uşakspor ligin son sırasında düşme potasındaki yerini korudu ve maçı 1-6'lık skorla kaybetti.