Uşakspor - Denizlispor maçının oynanacağı tarihi TFF açıkladı!

Liglerin ertelenmesine dair kararı sona erdiren TFF tarafından TFF 2. Lig Kırmızı Grup için maç takvimi belli oldu. Uşakspor - Denizlispor maçının oynanacağı tarih açıklandı.
Uşakspor - Denizlispor maçının oynanacağı tarihi TFF açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) Yönetim Kurulu önceki hafta Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta meydana gelen olaylar nedeniyle tüm liglerdeki mücadeleleri ertelemişti. TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan son karar doğrultusunda 2. Lig’de ertelenen 18. hafta müsabakaları 19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak.

HAFTA SONU MAÇ YOK!

Bu hafta sonu oynanması gereken Uşakspor – Denizlispor maçının tarihi ve saati açıklandı. TFF tarafından yapılan açıklama ile beraber sadece bu hafta sonunda liglerde maçlar oynanmayacak. Liglerin ertelenmesine dair uygulama da bu şekilde son bulmuş oldu.

MAÇLAR GELECEK HAFTA SALI VE ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANACAK!

TFF’nin ligleri erteleme kararından TFF 2. Lig Kırmızı Grup da ertelendi. Yaşanan olay neticesinde hakemler maçlara çıkmama kararı almıştı. Bu karar bu hafta sonu oynanması gereken TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta maçlarında uygulanacak. Dolayısıyla bu hafta sonu liglerde maç olmayacak. Onun yerine maçlar 19 Aralık Salı ve 20 Aralık Çarşamba günü yapılacak ve lig fikstüründe herhangi bir aksama yaşanmayacak.

UŞAKSPOR – DENİZLİSPOR MAÇININ TARİHİ AÇIKLANDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor’un da maç takvimi netleşti. 18. hafta maçı olan Uşakspor – Denizlispor maçı 19 Aralık Salı günü saat 14:00’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bu maçın ardından Uşakspor ligin 19. hafta mücadelesinde 23 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Sarıyer karşılaşmasına çıkacak ve bu maçla sezonun ilk yarısı tamamlanmış olacak.

Sezonun ilk yarısını Uşakspor 23 Aralık’ta oynanacak maç ile bitirecek. İkinci yarı ise 14 Ocak’ta başlayacak ve bu arada geçen sürede Uşakspor’un kaderi tayin edilecek. Devre arası transfer planları yapan Uşakspor ligin ikinci yarısında ligden düşmemek için üst düzey bir performans göstermek zorunda olacak.