Genç Kuşak sınava hazırlanan Uşaklı gençlere moral motivasyon gecesi düzenledi

Uşak'ta düzenlenecek olan sınavlara hazırlanan Uşaklı gençlere yönelik olarak Uşak Belediyesi özel motivasyon etkinliği düzenledi.
Genç Kuşak sınava hazırlanan Uşaklı gençlere moral motivasyon gecesi düzenledi

Uşak genelinde üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik olarak Uşak Belediyesi Genç Kuşak ile motivasyon etkinliği düzenledi. Söz konusu etkinlik Uşak Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla yenilenen ve yeniden hizmete alınan Kayaağıl Termal Tesisleri'nde düzenlendi.

Gençlere yönelik olarak sunmuş olduğu hizmetler ve sağladığı destekler ile Gençliğin Başkanı olarak anılmaya başlanan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın gençleri için bir kere daha devreye girdi. Üniversite sınavı için var güçleri ile çalışan gençleri desteklemek, onlara moral sağlamak ve çalışma motivasyonlarını arttırmak için Genç Kuşak tarafından düzenlenen etkinlikte Uşaklı gençler Kayaağıl termal tesislerinde konuk edildi.

UŞAKLI GENÇLERE ÜNİVERSİTE SINAVI YOLUNDA MOTİVASYON GECESİ!

Kent genelinde gençlere yönelik gerçekleştirdiği hizmetler ve yaptığı yatırımlarla öne çıkan Uşak Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençleri farklı bir etkinlikte daha bir araya getirdi. Gençliğin başkanı olarak anılan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak tarafından dün akşam düzenlenen moral motivasyon gecesinde liseli gençlerle buluştu.

usak-1.jpg

Uşak Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen ve kısa bir süre önce yeniden Uşak halkının hizmetine sunulan kentin önemli yatırımlarından Kayaağıl Termal Tesisleri’nde gerçekleşen programa, Başkan Çakın ile birlikte Uşak genelinde eğitim veren 24 liseden toplam 120 öğrenci katıldı.

usak-2.jpg

Uşak Belediyesi’nin bir gençlik projesi olan Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 saat süren organizasyonda ateş başında toplanan ve Başkan Çakın’la sohbet etme imkânı bulan gençler; geleceğe dair beklentileri ve tercih etmeyi düşündükleri meslek dalları hakkında istişarelerde bulundu.

usak-3.jpg

Üniversite sınavına yönelik çalışma dinamiklerinden bahseden gençler, stres yönetim biçimlerini ve kaygıdan uzak disiplinli bir çalışma için yapılabilecekleri konuştu. Kent Orkestrası’nın performansıyla renklenen gecede ayrıca gençler çeşitli ikramlarla buluşturuldu.

uyakt-4.jpg

Gençlere kendi elleriyle sucuk ekmek hazırlayan Başkan Çakın’ın samimi sohbeti ve yakın ilgisi gençlerin neşesine neşe kattı. Gençlere sınav yolunda başarılar dileyen Çakın önerilerde bulunurken gençlere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Uşaklı gençlerin en iyi yerlere gelmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın gençlerle uzun süre sohbet etti.