Uşakspor çıkış arıyor! Bugün rakip Fethiyespor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kabus gibi günler geçiren Uşakspor bugün kendi evinde Fethiyespor’u ağırlıyor. Uşakspor – Fethiyespor karşılaşması öncesinde maç önü bilgiler belli oldu.
Uşakspor çıkış arıyor! Bugün rakip Fethiyespor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından olan Uşak temsilcisi Uşakspor oldukça kötü günler geçiriyor. Takım içinde ekonomik imkansızlıkların ön plana çıkmaya başladığı kulis bilgileri kamuoyuna yansımaya başlarken olumsuz gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Bu zorlu ortamda lig mücadelesi veren Uşakspor her hafta çıktığı karşılaşmalarda bir çıkış yolu arıyor. Bu haftaki rakip ise Fethiyespor oluyor. Uşakspor bugün Fethiyespor’u konuk edecek ve alınacak bir 3 puan ile kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

MAÇ ÖNÜ BİLGİLER BELLİ OLDU!

Bugün oynanacak olan TFF 2. Lig mücadelesinde Uşakspor ile Fethiyespor karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın başlama saati 14:00 olarak açıklandı. Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada Uşakspor bir çıkış yolu arayacak. Bu mücadelede Uşakspor için en önemli konu taraftar desteği olacak. Uşakspor yetkilileri taraftarları maça davet ederken takımlarına destek çağrısı yaptılar.

HAKEMLER BELLİ OLDU!

MHK tarafından yapılan atamalara göre Uşakspor – Fethiyespor maçının orta hakemi Karabük Bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder olacak. Bu hakemin yardımcılıklarını ise Kayseri Bölgesi hakemlerinden Recep Güneş ile Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Yahya Kemal Yurtbilir yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kayseri Bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana olacak.

UŞAKSPOR İLK PEŞİNDE!

Uşakspor bu sezon lig mücadelesinde 10 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmaların 5’i iç sahada oynandı. Ancak iç saha Uşakspor için adeta kabus oldu. 5 maçın tamamında sahadan mağlup ayrılan Uşakspor bu maçlarda rakip filelere sadece 1 gol gönderebildi. Uşakspor topladığı 4 puanı da bu sezon deplasman maçlarında elde etti.

Uşakspor ligin dibinde kurtulma mücadelesi verirken rakibi Fethiyespor zirve yolunda bir fırsat elde etmek istiyor. Bu zorlu karşılaşmanın oldukça zevkli geçmesi bekleniyor.