Uşakspor bugün ligde İnegölspor'a konuk oluyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta mücadelesinde Uşakspor bugün deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geliyor.
Uşakspor bugün ligde İnegölspor'a konuk oluyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon kabus gibi haftalar geçiren Uşakspor lig mücadelesine bugün kaldığı yerden devam ediyor. Uşakspor 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya gelecek. Haftalardır devam eden kötü gidişata son vermek isteyen Uşakspor deplasmanda alınacak puan veya puanlarla lige yeni bir başlangıç yapmak istiyor. İnegölspor – Uşakspor maçı ile alakalı olarak maç önü bilgiler belli oldu.

MAÇ NEREDE, SAAT KAÇTA?

İnegölspor ile Uşakspor karşısında oynanacak olan karşılaşma bugün İnegöl İlçe Stadı’nda olacak. Saat 14:00’da başlayacak olan mücadelede takımlar kozlarını paylaşacaklar. Seyirci desteğini arkasına alacak olan İnegölspor, Uşakspor’dan 3 puan alma planları yapsa da konuk ekip sahadan sürpriz bir sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

HAKEMLER BELLİ OLDU!

İnegölspor – Uşakspor maçının orta hakemi olarak İstanbul Bölgesi hakemlerinden Yakup Özhan görevlendirildi. Maçın yardımcı hakemleri ise İstanbul Bölgesi hakemlerinden Önder Çalış ve Mücahit Değermenci olacaklar. Maçın dördüncü hakemliği için görev yine İstanbul Bölgesi hakemlerinden Batuhan Bayar’a verildi. Ayrıca TFF tarafından yapılan görevlendirmeler ile maçta gözlemci olarak Ali Zağlı, temsilci olarak ise Nurullah Öztürk ile Özgür Demir görev yapacaklar.

Uşakspor bu sezon ligde aradığını bulamadı. Şu ana kadar 11 maça çıkan Uşakspor bu karşılaşmalardan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 da mağlubiyet aldı. Uşakspor’un kazandığı 4 puanın tamamı da deplasman maçlarından geldi. İç sahada kayıp olan Uşakspor lig genelinde son 7 maçın tamamında kaybetti. 5. haftada Derincespor karşısında galip gelen Uşakspor o günden beri puana hasret kaldı. Bugün alınacak olan puan ve puanlar Uşakspor için büyük bir moral olacak.